Šok scene sa odbojke: Devojku povredila transrodna osoba, smečovala joj u glavu, ova pala u nesvest na terenu

Naravno, ekipa u kojoj se nalazi transrodna osoba je diskvalifikovana

  • 0
odbojka smeč transrodna osoba Foto: youtube/veroronnieronron

Nesvakidašnja scena stiže nam iz SAD-a, odnosno iz Severne Karoline gde je transrodna odbojkašica nanela teške povrede svojoj rivalki i to samo jer joj je smečovala direktno u glavu.

Izvesnoj devojci iz Hivejz Dem škole su nanete ozbiljne povrede vrata i glave, pošto je rivalka uspela direktno u glavu da je pogodi, kako kažu, abnormalnom brzinom, koja nije baš primerena za ženske sportistkinje, navodi Dejli mejl.

Nijedna od ove dve odbojkašice nije identifikovana, odnosno, njihovi identiteti su skriveni zarad privatnosti, a i zbog toga što je udarac prouzrokovan od osobe koja je biološki muškarac.

Devojka iz gorepomenute škole je i oseća posledice nesvesti, kao i to da ima nešto slabiji vid, koji se još nije rasčistio.

Odbor "Čiroki Kaunti" škole je glasao sa pet prema jedan u korist toga da se predaju svi mečevi Hajlends škole, koja u svojim redovima ima transrodnu osobu.

Video: Prva profesionalna transrodna teniserka: Nju negativni komentari ne dotiču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA