≫ 

"Završio sam mentalno pre 8 godina sa snukerom": Legendarni O'Saliven ne uživa u sportu koji ga je proslavio

O'Saliven je osvojio sedam titula prvaka sveta

  • 1
Roni O Saliven Foto: Eurosport

Jedan od najboljih igrača snukera svih vremena, Roni O'Saliven osvojio je brojne titule, koje mu, posle 30 godina bavljenja ovim sportom, više ne znače, baš kao i sama igra. 

Ovaj četrdesetšestogodišnjak koji važi za legendu ovog sporta istakao je daposlednjih sedam godina ne uživa u "ubacivanju loptica" i sportu koji ga je proslavio.

- Nije me više briga, da budem iskren sa vama. Posao nije vredan stresa i gnjavaže. Mentlano sam završio sa ovim sportom pre 8 godina i sada samo uzimam ono što sport može da mi da. Daje mi slobodu, ali dok pokušavam da osvojim turnire, cementiram svoje ime u ovom sportu - istakao je O'Saliven i dodao:

-Nema više mnogo dobrih stvari u sportu koje me uzbuđuju. Uzimam ono što mi sport da i jednog dana ću ustati sa željom da osvojim turnir. Ali, i ako se to ne desi, nije me briga, da budem iskren sa vama.

Podsetimo, O'Saliven je u aprilu dao intervju za Telegraf u kom je pozvao Novaka na partiju snukera.

- Morate da se divite Đokoviću. On je najbolji igrač svih vremena i osvojiće najviše Grend slemova u istoriji tenisa. Tu su i Rodžer Federer i Rafael Nadal, njih trojica su fenomenalna pojava za sport. Ako se uporedimo Novak i ja, imamo različite stilove igre, više sam sličan Federeru. Rodžer ima samopouzdanja, ali Novak je više neka mešavina stilova i sve ima u sebi.

Video: Desetogodišnjak već pokorio svet snukera, izvodi čarolije kakve se retko viđaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    25. oktobar 2022 | 13:59

    Ima više vrhunskih snukeraša, ali Roni je za koplje iznad njih. Kada se bude povukao snuker više neće biti isti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA