Težak skandal: Sportski direktor Zvezde prebio trenera Partizana i legendu srpskog sporta

Nemile scene u srpskom veslanju

  • 13
Nikola Stojić Foto: Instagram/serbian.rowing.lowers

Veliki skandal dogodio se u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, gde je napadnut naš legendarni veslač, a sada trener veslača Partizana, Nikola Stojić.

Kako je objavio u saopštenju Veslački klub Partizan, Stojić je napadnut od strane Dušana Kovačevića, predsednika IO VSS, istakavši da je napao Stojića bez razloga, zadavši mu nekoliko udaraca u glavu, posle čega je on ostao krvave glave i bez svesti.

- Danas je u Beogradu, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, došlo do uznemirujućeg događaja, nesvakidašnjeg u svetu veslanja, kada je Dušan Kovačević, predsednik IO VSS, bez razloga  napao našeg najtrofejnijeg veslača i trenera naših olimpijaca Nikolu Stojića, zadavši mu više udaraca u glavu, nakon čega je Stojić na kratko izgubio svest i ostao krvave glave. Kako je sam Stojić rekao nije bilo nikakvog povoda za ovako nemile scene. Ovo je još jedan dokaz kakvi ljudi nam vode Savez - navodi se u saopštenju Partizana.

Predsednik Veslačkog kluba Partizan Ivan Brajtigam je izjavio da će klub preduzeti sve neophodne mere da zaštiti svoje trenere i članove kluba i pokrenuće pitanje smene predsednika Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije – Dušana Kovačevića pred nadležnim organima.

Nakon obaljenog uviđaja od strane policije, Nikola Stojić je odveden u Urgentni centar, na dalje posmatranje zbog nanetih povreda. Dušan Kovačević inače, pored funkcije predsednika IO VSS, obavlja i funkciju sportskog direktora Veslačkog kluba Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovi bre

    7. novembar 2022 | 17:15

    Zvezdaši tuku, biju, nameštaju, zastrašuju, prete, mute, spletkare... I niko ne odgovara za svoja dela, zaštićeni samo tako

  • Dača

    7. novembar 2022 | 17:10

    Hoće li konačno država da uvede neki red u Srpskom sportu i najuri ove koji su uzurpirali državnu imovinu i godinama urušavaju sport. Gotovo sav Srpski sport se sveo na borbu Zvezde i Partizana oko funkcija.

  • ZVRK

    7. novembar 2022 | 17:42

    NEKO IZ CISTA MIRA PRIDJE I UDARA NEKOGA U GLAVU,IMA TOGA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA