≫ 

Kolumnista Telegrafa izabran u medicinsku komisiju Evropske bokserske federacije

Prof. dr Nenad Dikić imao je zapaženu ulogu u dosadašnjoj borbi protiv dopinga

  • 0
Prof. Dr Nenad Dikić Kolumnista Telegrafa Prof. Dr Nenad Dikić, Univerzitet Singidunum Predsednik Udruženja za medicinu sporta Srbije, Foto: Privatna arhiva

Ekipa Telegraf portala, čestita našem kolumnisti, prof. dr Nenadu Dikiću izbor u medicinsku komisiju Evropske bokserske konfederacije (EUBC). Njegov rad na poslednja dva evropska šampionata je očigledno bio zapažen, pa mu je dodeljena specijalna ulogu u borbi protiv dopinga u boksu. Ovo je veliko priznanje i za naš boks i zemlju.

Inače ovo je naš šesti predstavnik u Evropskoj bokserskoj konfederaciji, gde je pored Nenada Borovčanina, predsednika Bokserskog saveza Srbije koji u Bordu direktora EUBC, u medicinskoj komisiji još i Miodrag Lazarević, u sudijskoj Sreten Jabučanin, u marketinškoj Slaviša Čurović, a u etičkoj prof. dr Marija Anđelković.

Očigledno je da se ovim pokazuje ono što dr Dikić govori, da se pozicija jedne zemlje u međunarodnom sportu ogleda i u broju stručnjaka koje može da ponudi.

Video: Doktor Nenad Dikić: U vrhunskom sportu ima dopinga, zato se i borimo protiv toga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA