Čuvenom sportisti odstranili preko 100 tumora: Objavio šokantan video, celo telo mu je u zavojima

Kontador neće voziti neko vreme

  • 2

Jedan od najboljih biciklista svih vremena, Alberto Kontador, podelio je sa svojim pratiocima video na druđštvenim mrežama, u kojem je otkrio da neko vreme neće biti u mogućnosti da vozi.

Naime, on je bio primoran da se podvrgne hirurškom zahvatu, s obzirom na to da je na telu imao preko 100 dobroćudnih tumora. Potom je na društvenim mrežama podelio snimak, u kojem se vidi da mu je čitavo telo prekriveno zavojima.

- Juče je bilo vreme za "popravku". Trebalo je da uklonim neke lipome, i pokazalo se da ih imam preko 100. Neću voziti neko vreme - napisao je legendarni biciklista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Alberto Contador (@acontadoroficial)

Podsetimo, Kontador je jedan od šest biciklista koji su uspeli da slave na sve tri velike trke (Tur de Frans, Điro d'Italija, La Vuelta).

Španski biciklista ima 40 godina, a i dalje je aktivan na profesionalnom nivou u biciklizmu. Karijeru je počeo još 2003. godine.

Najprestižniju trku sveta je osvojio dva puta (2007. i 2009. godine), isto je dva puta bio najbolji na Điro d'Italiji (2008. i 2015. godine), a tri puta je u svojoj Španiji bio najbolji na Vuelti (2008, 2012, i 2014. godine).

Video: Pretrčavala put takmičaru pa umalo stradala: Snašla je sva snaga bicikliste u jurišu na prvo mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doca boca

    29. decembar 2022 | 13:23

    Svako dobro i svo zdravlje sveta ,ali doping mora ostaviti traga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA