Preokret zlata vredan za Srbiju? Orlovi ipak mogu da računaju na svog rukometaša tokom SP?

Moglo bi sve da bude dobro

  • 0
Rukomet, muška reprezentacija Srbije, Srbija Slovenija slavlje Foto: MN Press

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Nemačke 34:33 (19:17) u 2. kolu Grupe E na Svetskom prvenstvu koje zajedno organizuju Poljska i Švedska, gde je meč obeležila i povreda Predraga Vujina.

Vujin je povredio skočni zglob tokom prvog poluvremena i u bolovima je napustio arenu, ubrzo je i zamenio svoju opremu za trenerku, dok je prolio i nekoliko suza.

Posle meča je selektor Srbije, Toni Đerona istakao i da je Vejin izgubljen do kraja turnira, međutim, saopštenje Rukometnog saveza Srbije kaže drugačije. Oni ističu da se još ne zna sa sigurnošću stepen povrede ovog rukometaša.

- Došlo je do izmene statusa povrede Predraga Vejina. Utvrđeno je da 30-godišnji bek nije doživeo prelom skočnog zgloba, ali će se njegovo stanje i odgovor na pitanje da li može da nastavi prvenstvo, znati sutra posle snimanja. U skladu sa tom informacijom, izmenjen je i izveštaj sa utakmice na sajtu RSS, te vas molimo za ispravku u slučaju da ste tekst preuzeli u celosti. Kada snimanje bude urađeno i medicinski tim donese odluku, obavestićemo vas - ističe RSS.

Video: Od RSS imam obećanje da će moj klub dobiti pomoć u loptama i opremi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA