Lepe vesti za Srbiju: Bek naše reprezentacije nije ozbiljnije povređen!

Bar neke lepe vesti u sivilu rezultata

  • 0
Rukomet Srbija Katar Svetsko prvenstvo u rukometu World Handball Championship Foto: Rafal Oleksiewicz

Rukometna reprezentacija Srbije pretrpela je poraz od Norveške sa 31:28, čime su se praktično i oprostili od daljeg takmičenja na Svetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj, gde im treba čudo za ostanak u takmičenju.

Tokom meča sa Norveškom je krajem prvog poluvremena povredu doživeo i mladi bek naše reprezentacije, Jovica Nikolić, koji je morao da napusti teren u tim momentima na rukama svojih saigrača. Ipak, oglasio se i Rukometni savez Srbije koji ističe da ovo nije ozbiljnija povreda.

Odrađeni su pregledi, gde je doktor Aleksandar Bukumir dostavio i izveštaj, koji prenosimo u celosti.

- Dobre vesti u vezi sa stanjem Jovice Nikolića. Bez povrede ligamenata i meniskusa. Ima blagi otok unutar zgloba koji je posledica hiperekstenzije mišića zadnjeg segmenta kolena. Propustiće sigurno sutrašnju utakmicu dok će za dalje biti naknadno odlučeno

Podsetimo, naša reprezentacija igra idući meč na Svetskom prvenstvu protiv Argentine u subotu, 21. januara, s početkom od 15 časova i 30 minuta.

Video: Selektor rukometaša Srbije: Spremamo se za Norvežane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA