Dupla pobeda Partizana nad Zvezdom: Pored košarke, crno-beli slavili u još jednom derbiju, presudio im Cl0x

Nisu im ostavili ni najmanju šansu

  • 1
LoL, Esport Crvena zvezda, Esport Zvezda Foto: Youtube / Fortuna Esports

Iako je košarkaški derbi u Evroligi bio glavni događaj večeri nad sportskim nebom u Srbiji, gde je Partizan slavio protiv Zvezde sa 79:78, ove dve ekipe su odigrale i još jedan derbi. Ali onaj u esportu, gde su u okviru EBL lige odmerili snage LoL igrači Zvezde i Partizana, a gde su crno-beli bili poprilično ubedljivi.

Teško je bilo pre samog gejma odlučiti ko je favorit, iako su strane u nekoj meri bile naklonjene ka Partizanu, zbog njihovog rostera koji je nakon igara u ekipi "NativeZ" nastavio u crno-belom dresu. Međutim, imala je Zvezda svoje adute, makar u onoj meri u kojoj su se pokazali protiv Valijansa, no, to je ubrzo anulirano.

Gledaoci su očekivali veliku borbu, očekivali su žar, ali su dobili jednu poprilično rutinsku igru Partizana. Crno-beli su već u 10. minutu došli do prvog "killa" preko Sn1llea, džanglera, koji je nadmudrio Baka iz Zvezde. Samo dva minuta kasnije, Partizan je zabeležio još tri kila i imali su prednost od 4:0. Izuzev napretka u kilovima, Partizan je polako grabio i veću prednostu u "goldu".

Uspela je Zvezda preko svog "6ax" da dođe i do prvog "killa" u 14. minutu, ali je već kasnije Partizan uzvratio preko Jope i Ryllea. Meč je polako odmicao, a u 23. minutu igre je Partizan imao ogromnu prednost. Imali su vođstvo od 12:3 u kilovima, a i prednost veću od 5.000 u "goldu".

Ovde se već mogao naslutiti kraj gejma, a to je i potvrđeno u 30. minutu, kada je Partizan napravio "ace", poveo sa 19:3 i rutinski otišao i uništio protivnički "neksus" za pobedu u prvom ovosezonskom derbiju u EBL ligi.

Istakli su se u Partizanu njihov AD keri,  Jopa sa skorom 6/1/10, ali i suport Cl0X, koji je imao skor od 0/0/17.

U ostalim mečevima, CyberWolves su slavili protiv ekipe XD-a u veoma lagodnom meču, dok je Magaza uspela da iznenadi Valijans.

Video: Drugi dan Games.cona: Zanimljivi kostimi i još više turnira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cole

    27. januar 2023 | 22:55

    Živela Rusija sloboda ili smrt braćo Čečeni zzzzzz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA