≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati sportista dočekao pravdu: Ljudi koji su mu sa noževima upali u kuću, konačno su u zatvoru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prilikom pljačke ukrali su satove vredne 700.000 evra

  • 0
Mark Kavendiš Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Pljačka i pretrpljeni strah koji su poznati biciklista Mark Kevendiš i njegova supruga Peta pretrpeli u novembru 2021. godine, konačno su dobili epilog s obzirom na to da su počinioci na kraju završili u zatvoru!

Dvojica uljeza upali su u njihovu kuću, dok je par spavao na spratu, i pod pretnjom noževima ukrali su dva sata čija vrednost se procenjuje na 700.000 evra.

Izvesni Romarno Henri iz jugoistočnog Londona nije želeo da prizna da je učestvovao u pljački i na kraju je ipak proglašen krivim. Osuđen je na 15 godina zatvora. S druge strane, Ali Sesai je priznao i osuđen je na 12 godina.

- Ovo je bio ozbiljan kriminal,  planirano, ciljano, orkestrirano. Nemilosrdan napad na poznatog sportistu i njegovu ženu koji su ambasadori izuzetno vrednih satova - rekao je sudija ovog slučaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mark Cavendish (@markcavendish)

Počinioci su ciljano tražili sat od plavog safira, a gospođa Kevendiš je prilikom izricanja presude plakala i rekla je da je pljačla njihovu kuću punu ljubavi pretvorila u stalni podsetnik na pretnje i strah.

Takođe, navela je da je morala da jorganom da pokrije svoje trogodišnje dete kako ne bi gledalo šta se dešava u domu tokom pljačke. Ujedno i da su ozbiljno razmišljali da prodaju kuću zbog svega što se desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA