Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako izabrati najbolje onlajn kladionice u Srbiji?

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svet onlajn klađenja je u ogromnoj ekspanziji u poslednjih nekoliko godina

  • 2
On line klađenje,  sportska kladionica Foto: Shutterstock

Nove virtuelne platforme se pojavljuju skoro svakodnevno, tako da pred igračima stoji veliki broj različitih opcija. Sve kladionice u Srbiji obećavaju kvalitetnu ponudu i visoke šanse za dobitak, ali samo retki uspevaju da održe obećanje. Zbog toga se potraga za odgovarajućom platformom često pretvara u izuzetno komplikovan proces. Na koje aspekte treba obratiti pažnju? Tim pitanjem smo se pozabavili u ostatku teksta!

Bez licence ne ide ništa

Pre analize ponude potrebno je uveriti se u bezbednost kladionice. Najbolji način da to uradite je da proverite licencu za klađenje. Pošto ova grana industrije u Srbiji i mnogim drugim zemljama regiona još uvek nije jasno definisana zakonom, dozvole za rad u većini slučajeva dolaze iz inostranstva. Najzastupljenije licence u svetu onlajn klađenja dolaze sa Malta, Velike Britanije i Kurasaa. Da bi dobile licencu, kladionice moraju da ispune niz kriterijuma, tako da se u svakom od ovih slučajeva radi o proverenim i sigurnim kladionicama. Informacije o licenci se obično mogu naći na dnu stranice. Također je moguće proveriti i da li je postojeća dozvola još uvek aktivna, jednostavnim unošenjem njenog broja u odgovarajuće polje na stranici nadležnog organa. Što se tiče bezbednosti, treba obratiti pažnju i na neke druge sigurnosne pečate. Ovde pre svega mislimo na pečat SSL zaključane stranice. Ova tehnologija obezbeđuje da uneti lični podaci budu zaštićeni na najbolji mogući naćin. Na bezbednosni aspekt pozitivno utiču i pečati pojedinih nezavisnih agencija koje testiraju ponuđene igre na sreću.

Kvalitet ponude

Nakon što kladionica prođe bezbednosni test, potrebno je pogledati ponudu igara na sreću. Pri tome se treba fokusirati i na kvalitet i na kvantitet. Većina platformi nije ograničena samo na najpopularnije sportove, kao što su fudbal, košarka ili tenis. U ponudi su i mnogi poprilično egzotični sportovi, kao što su:

  • Snuker
  • Hokej na travi
  • Kriket
  • Pikado
  • Stoni tenis

Tek kad količina ponude zadovolji vaš ukus, vreme ja da proverite kvalitet. Pri tome treba obratiti pažnju na stvari kao što su: prosečan broj ponuđenih opklada po meču, iznos kvota, moguće dodatne funkcije (npr. Cashout) koje olakšavaju klađenje itd.

Bonusi za klađenje

Bonusi za klađenje su jedna od osnovnih stvari koje krase skoro sve sajtove za klađenje na internetu. Njihovo prisustvo nije nikakvo iznenađenje, jer se na ovaj način značajno povećavaju šanse za dobitak, što je naravno cilj svakog kladioničara. Prilikom izbora odgovarajuće kladionice, ne treba obratiti pažnju samo na oblik i visinu bonusa. Još važnije su njegove karakteristike. Svaki od ponuđenih bonusa dolazi sa određenim pravilima, koja se moraju ispuniti pre moguće isplate. Najvažnija od njih su važeća ponuda, uslovi za obrtanje i rok važenja. Tek kada bonus ispuni sve uslove, možete razmišljati o njegovoj aktivaciji.

Metode za plaćanje i korisnička podrška

Kockanje na internetu skoro uvek zahteva novac. Zbog toga je veoma važno da kladionica bude u mogućnosti da ponudi što je moguće više sigurnih methoda za plaćanje. Ponuda se obično kreće od klasičnih opcija poput bankovnih kartica, preko elektronskih novčanika (Skrill, Neteller, PayPal, itd.) do popularnih kriptovaluta kao Bitcoin ili Ethereum. Problemi sa kockanjem su uvek mogući, pa se pre registracije mora proveriti i kvalitet korisničke podrške. Najbolje onlajn kladionice nude podršku putem čata, e-pošte i telefona. Iako u većini slučajeva morate da se pridržavate određenog radnog vremena, postoje i kladionice čija korisnička podrška radi 24 sata dnevno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    13. februar 2023 | 10:26

    Nisu kladionice problem,problem su klubovi koji namještaju i svašta rade,kad gledam utakmice Francuskog prvenstva,Rumune,Italijane ,...dođu na šesnaest metara od gola i oarno vrati loptu do centra ,a ovaj golmanu,e svašta,pa pogodi majčin sine,hahahaha,gomila idiota i ko ono plaća...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA