Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan spao na najniže grane: Trofejni klub skuplja donacije, a zauzvrat im ostavlja sezonske karte

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već neko vreme ovaj klub nije u stabilnom stanju, ali pokušavaju i dalje da se održe

  • 33
VK Partizan Foto: Telegraf

Vaterpolo klub Partizan već neko vreme nije na najstabilnijm nogama, previše finansijskih problema su doveli ovaj klub pred gašenje, iako je najtrofejniji u Srbiji. Ipak, ostali članovi Sportskog društva Partizan su odlučili da stanu uz ovaj klub i da mu pomognu u ovoj situaciji.

Kako je i sam klub vaterpolo klub crno-belih objavio na svom Instagram profilu, oni su pokrenuli akciju doancije sredstava kako bi klub opstao, a podršku su pronašli u košarkaškoj ekipi, koja će u četvrtak, 23. februara, igrati protiv Fenerbahčea u Beogradskoj areni, a gde će biti postavljene kutije za ostavljanje novca.

Naravno, ova donacija neće biti "jednosmerna", jer će zauzvrat i svako ko ostavi novac moći da preuzme godišnju sezonsku kartu za sve utakmice vaterpolo kluba, te bi se crno-beli na taj način odužili navijačima koji odluče da pruže podršku.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

- Važno. Kako ste nam do sada puno puta pomagali i bili tu uz klub, obaveštavamo da će 23. februara u saradnji s košarkaškim klubom na utakmici protiv Fenerbahčea biti postavljene specijalne kutije gde ćete moći da donirate novac i preuzmete godišnje sezonske karte za vaterpolo klub. Što više vas bude, veća će posećenost biti na našim utakmicama. I sami znate koliko smo ujedinjeni zajedno moćni. Svakom igraču, svakoj ekipi znači podrška publike - stoji u saopštenju kluba.

Video: Radnički KG prvi srpski klub osvajač Regionalne lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    21. februar 2023 | 21:10

    Što bi rekao jedan čovek, šta sam ja to njima uradio i čime sam ovo zaslužio. Evo ovako: 1. Ugašen trofejni Hokejaški klub, uz priču kako će Partizan i Crvena Zvezda da se ujedine u jedna klub jer je za Beograd mnogo dva kluba, ugašen je samo Partizan. 2. Ugašen trofejni Odbojkaški klub, kasnije nekom fuzijom oživljen, osvojio samo jedan kup u deset prethodnih godina. 3. Jedan od tri najbolja kluba na svetu Vaterpolo klub Partizan doveden na ivicu gašenja, uzet bazen, uništena omladinska škola kao i prvi tim. Radi se o klubu koji je još šezdesetih bio prvak Evrope. Uništen Košarkaški klub koji je poslednju titulu osvojio pre deset godina, počašćen jednom sezonom Evrolige, ali sa omčom oko vrata. Uništen Fudbalski klub, jedna titula za deset godina, i ubačena uprava koka ne plaća porez. Rukometni klub koji nije bio šampion poslednjih deset godina. Svi oni zajedno su u dugovima i loše posluju, svi moraju da se zahvaljuju za mrvice i ljube ruke dželatima svojim. A, sa druge strane sve cveta i svuda je lepo, njihove uprave su valjda poštene i sposobne.

  • Bate

    21. februar 2023 | 19:24

    Kompletno sportsko društvo Partizan je u vrlo teškom stanju,odnosno svi njegovi klubovi jedva preživljavaju i opstaju,nažalost to pokazuje i opšte stanje u zemlji i podelu izvršenu po klupskim bojama,pa tako imamo da SD crvena zvezda i njeni klubovi opstaju i pored silnih dugovanja,dok svi drugi klubovi u Srbiji u svim sportovima jedva preživljavaju jer kod nas u Srbiji je sve politika pa čak i sport

  • DJOLE

    21. februar 2023 | 19:01

    VK PARTIZAN ti nikada necemo oprostiti,zato jos glasnije da se cujemo na svakoj narednoj utakmici.VOLIM TE PARTIZANE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA