≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga: Bivši igrač Vaterpolo kluba Nais iz Niša preminuo u 23. godini

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je Amerikanac Kelvin Bam

  • 1
foto: instagram/VK Nais Vaterpolo

Vaterpolo klub Nais iz Niša saopštio je u subotu da je nekadašnji igrač tog kluba, Amerikanac Kelvin Bam, preminuo u 23. godini.

Bam je igrao za Nišlije u sezoni 2020/2021.

Niški klub se dirljivim rečima oprostio od momka kojeg su svi u klubu brzo zavoleli.

Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da nas je u svojoj 23. godini napustio mladi vaterpolista Calvin Beham, iz SAD-a. Calvin je bio deo naših prvotimaca tokom sezone 2020/21, uspešno je pokrivao pozicije centra i beka, a van bazena je bio pravi drug. Ovaj talentovani mladić nas je prerano napustio, ali će zauvek ostati u sećanju kao odličan igrač, veliki potencijal i pre svega dobar čovek. Bilo nam je zadovoljstvo poznavati ga i saradjivati sa njim. Uprava VK Naisa, kao i svi članovi kluba, izjavljuju duboko saučešće porodici - rečeno je iz Naisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vaterpolo klub Nais (@vk_nais)

Video: Užas: Fudbaler umro na terenu tik pred utakmicu, suze svih na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    26. februar 2023 | 01:45

    Mladi sportisti umiru svakodnevno a drzava ne reaguje ,ono sto sam primetio ,trenirajuci bodibildere vise decenija jeste da desetak godina u nazad nekolicina onih koji su kupovali dozvoljenu suplimentaciji na legalnom trzistu a koja je naravno iz uvoza , maime posle krtkotrajnog uspona forme naglo su propadali u svakom smislu i posle mnogo problema i isledovanja pronadjena im je heliko bakterija i ostrcen zeludac . Kako je to moguce ako sanitarno bioloska inspekcija postoji ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA