Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbojkašice Uba od 0:2 do 3:2 i titule u Kupu Srbije: Jedinstvo iz Stare Pazove doživelo veliki krah

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sjajna utakmica viđena je u finalu na Ubu

  • 0
ŽOK Ub - ŽOK Jedinstvo Stara Pazova Foto: MN Press

Odbojkašice Uba pobednice su ovogodišnjeg izdanja Kupa Srbije, pošto su na domaćem terenu pred krcatom dvoranom uspele da naprave veliki preokret i da u pet setova savladaju Jedinstvo iz Stare Pazove - 3:2 (25:27, 19:25, 25:23, 25:23, 15:12).

Delovalo je da će se pehar preseliti u vitrine kluba iz Stare Pazove posle prva dva seta koja su pripala Jedinstvu, ali su se Ubljanke na krilima publike potom uzdigle i stigle do trijumfa.

Prvi set doneo nam je najveću dramu, pošto je otišao u igru na razliku. Malo više "nerava" na kraju su imale odbojkašice Jedinstva, koje su na krilima psihološke prednosti potom dobile i drugi set ubedljivo.

No, umesto da samo završe posao, upale su u krizu u trećem setu i vratile su svoje rivalke u igru. U četvrtom setu viđena je slična priča, mogle su možda odbojkašice iz Stare Pazove i da izbegnu igranje odlučujućeg petog seta, ali je baš na set loptu viđena servis greška koja je donela poravnanje Ubljankama.

A tamo, bilo je logično ko će preuzeti inicijativu. Malo po malo su odbojkašice Uba gradile prednost i na kraju su upisale svoj drugi trofej u Kupu Srbije.

Video: Srpske odbojkašice zvanično dobile novog selektora: Čuveni Italijan promovisan u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA