Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpkinja izbačena iz reprezentacije zbog šubare, kokarde i vojvode Đujića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Ivanu Radović više nema mesta u reprezentaciji BiH

  • 92
Ivana Radović Printskrin: Instagram/anazubacc

Odbojkašica Ivana Radović izbačena je iz reprezentacije Boisne i hercegovine nakon što se fotografisala sa visoko podignuta tri prsta i šubarom i kokardom na glavi!

Ivana je članica ŽOK Gacko i igrala je za sve selekcije BiH, ali joj tamošni savez očigledno ne oprašta.

- Ivana Radović se nije odazvala na proteklo okupljanje za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i pri tome nije dostavila valjano opravdanje. Samim tim ona nije član reprezentacije, te s te strane ne podleže sankcijama kao reprezentativka naše zemlje - rekao je za "klix.ba" generalni sekretar Odbojkaškog saveza BiH Adnan Talić i dodao:

- Prekršila je kodeks ponašanja, a i njene kolegice iz reprezentacije su osudile to ponašanje. Upravni odbor OS BiH se još nije oglašavao po tom pitanju, a sednica će biti održana uskoro. Što se tiče daljih koraka, Radović neće više biti pozivana u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Inače, sama Ivana je pre dva dana za "SrpskaInfo" poručila zašto je nastala ova fotografija.

- Vojvoda Đujić mi je predak i sa njim sam se poistovetila pre svega kao sa pravoslavnim sveštenikom. Nisam htela nikoga da povredim. Dres BiH sam nosila od pionirki pa sada do seniorki i ne znam da li ću ponovo igrati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    3. mart 2023 | 12:51

    Bravo divna ponosna devojko ! Vojvoda Djujić je bio sveštenik sve do dana kada su mu doneli na rukama mrtvu zaklanu srpsku decu, tada je završio Bogosluźenje, ostavio odoru i otišao u ČETNIKE. 💪🏻👑🫵🇷🇸🇦🇹

  • Mile

    3. mart 2023 | 12:28

    Carica

  • Miki

    3. mart 2023 | 12:42

    Ima mesta u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA