Vreme čitanja: oko 1 min.

Olimpijski šampion izašao iz kome: Supruga prerušena u medicinsku sestru mu tajno dolazi u posetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobra vest za Kostomarova

  • 0
Roman Kostomarov Printskrin: Instagram/domninaoksanaice

Ruski klizač Roman Kostomarov (46), bivši svetski i olimpijski šampion, vodi najveću bitku života, a u nizu loših vesti, konačno je jedna dobra, a to je, da se sportistaprobudio iz kome. 

Naime, njemu su nedavno amputirali deo noge i nekoliko prstiju na rukama, utvrđeno je da ima hematom na mozgu, imao je dve operacije posle kojeg je pravo čudo da je preživeo, a ruska agencija RIA novosti prenela je svojevremeno da je imao i novi moždani udar i da se bori za život u moskovskoj bolnici Komunarka.

Ipak, kako prenosi ruska agencija Tass, Kostomarov se probudio iz kome i može da komunicira sa svojom suprugom. Jedan od najpoznatijih ruskih klizača je početkom godine primljen na odeljenje intenzivne nege, a posle svega, probudio se iz kome, a počeo je i komunicirati sa suprugom Oksanom Domninom (38) koja je uz njega od početka nezamislive agonije i koja se stalno šunja u bolnicu kako bi bila sa svojim mužem.

Kako prenosi "woman.ru", ona se preruši u medicinsku sestru kako je ne bi prepoznali i ne bi privukla pažnju, te provodi vreme sa suprugom čije stanje je i dalje kritično i verovatno će morati na veštačko disanje.

Da podsetimo, Kostomarov je osvojio zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine zajedno sa Tatjanom Navkom. U paru sa njom je dva puta osvajao Svetsko prvenstvo i tri puta Evropsko prvenstvo.

Osim sa Tatjanom Navkom nastupao je i u paru sa Anom Semenovič i Ekaterinom Davidovom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA