≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpsko rvanje beleži vrhunske rezultate: Fani Nađ osvojila bronzu na EP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle muških takmičara i devojke su polako počele da nižu uspehe

  • 0
Fani Nađ Foto: Rvački savez Srbije

Srpsko rvanje nastavlja da beleži vrhunske rezultate na velikoj sceni. Po ugledu na muške kolege i naše rvačice polako ulaze u kontinuitet osvajanja odličja na velikim takmičenjima. Na šampionatu Evrope za mlađe seniore, bronzanom medaljom se okitila Fani Nađ. Ona je u borbi za treće mesto rezultatom 4:3 pobedila Norvežanku Merion Brilantes Baj.

Ovo je veliki uspeh za naše žensko rvanje, posebno ako se u obzir uzme činjenica da je i prošle godine na Šampionatu Evrope za rvače do 23 godine srebrno odličje osvojila Ana Fabijan.

- Prezadovoljni smo. Ovo je ogroman uspeh - rekao je Dalibor Perović, koji je je uz Akoša Fabijana trener ženske rvačke reprezentacije Srbije.

- Evidentno je da se veliki i posvećen rad kao i značajno ulagnje u žensko rvanje i te kako isplatilo. Nadamo se da ćemo ovaj uspeh ponoviti i na Evropskom prvenstvu za seniore koje nam predstoji u Zagrebu. Bilo je dosta teško i naporno, ali vredelo je truda- zaključio je Perović.

Video: Luda proslava svetske titule Zuraba Datunašvilja: Stefanek ga nosio na rukama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA