≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbojkaši Zvezde dominirali protiv Partizana i napravili brejk

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli na korak od polufinala

  • 0
OK Crvena zvezda Foto: MN Press

Odbojkaši Crvene zvezde nalaze se na korak od plasmana u polufinale Superlige, jer su i u trećem ovosezonskom derbiju savladali Partizan! Ovoga puta u prvom meču četvrtfinala plej-ofa, rezultatom 3:0 - 25.22, 25:19, 25:18!

Zvezda je ovaj meč dobila u Partizanovoj dvorani i tako će za nekoliko dana imati priliku da pred svojim navijačime obezbedi plasman među četiri najbolje ekipe i zakaže potencijalni duel sa Radničkim ili Mladim Radnikom (1:o u seriji).

Za razliku od prva dva derbija gde se vodila velika borba za svaki poen, ovaj treći u svakom segmentu igre pripao je odbojkašima Zvezde. Pposebno je dobro funkcionisao blok, a osvojeno je 14 direktnih poena.

Najinteresantnije je bilo u prvom setu, ali su ključnu razliku, odbojkaši Crvene zvezde napravili pri rezultatu 21:21, kada su vezali tri poena. Okolić, Pepić i Marinović bili su koncentrisani do samog kraja i set je pripao crveno-belima.

Očekivao se možda veći otpor večitog rivala, međutim izabranici Nikole Matijaševića, toliko su bili dobri da jednostavno rival nije imao priliku da dođe u situaciju da se bori za pobedu. Dušan Nikolić je bio najefikasniji sa 12 poena, Aleksandar Okolić je upisao 11, a Stefan Skakić deset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA