≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana o kolegi iz Zvezde: "Ono što on radi je nešto najodvratnije što sam video, baš užas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zabeležila je Zvezda ubedljivu pobedu, ali čini se da na terenu nije sve bilo najbolje

  • 11
Bojan Janić

Foto: MN Press

Odbojkaši Crvene zvezde se napravili veliki rezultat jer su i po treći put u sezoni uspeli da slave protiv Partizana, ovoga puta sa 3:0 u okviru prvog kola plej-ofa Superlige. Oni su tako došli na korak od plasmana u polufinale ovog takmičenja.

Ipak, meč je pored sjajne igre Zvezde obeležio i trener Nikola Matijašević, koji je načinio incident tokom meča.

Upravo o tome je govorio i Bojan Janić, trener Partizana posle meča, koji je prvo čestitao odbojkašica Zvezde na pobedi.

- Pre svega, čestitke Zvezdi na fenomenalnoj partiji. Mislim da pružaju najbolje utakmice od početka sezone, a pogotovo je to danas bio slučaj. Ovo je bila najvažnija utakmica do sada, a mi smo pretrpeli i treći poraz od Zvezde. Definitivno imamo neki psihološki problem, pogotovo što smo na ovakav način izgubili kod kuće. Pokušaćemo da ga rešimo, jer će potencijalno sezona iz snova za nas biti gotova. Svakako da smo mi već uradili nešto lepo, ali ako izgubimo u subotu nikome neće biti svejedno

- Što se tiče incidenta, nimalo mi nije žao, ali sam trebao da reagujem ranije. Tog čoveka neću nazvati kolegom i samo zato što je stariji, neću pominjati to šta sam mu sve izgovorio, a i šta su mu rekli drugi. Mislim da je to što on radi nešto najodvratnije što sam video u mojoj karijeri, koja sa juniorskim stažom traje sveukupno 30 godina. Nikada nisam video trenera koji tako provocira protivničke igrače. Sudije tu jednostavno ne mogu ništa, jer on to radi na veoma perfidan način. Baš užas, ne znam šta više da kažem. Nadam se da momci neće pasti pod taj uticaj u sledećoj utakmici, inače može biti svašta. Baš je jadno, da jadnije ne može biti, to što taj čovek radi.

Video: Ludnica u svlačionici odbojkaša uz pokliče, pesme i šampanjac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    30. mart 2023 | 01:32

    Vi franjevci ste poznati po bezobrazluku, pa kad vam neko uzvrati pa vas još sportski pregazi pnda ovako reagujete i vi, koji poslednji na svetu imate pravo, nekome pričate o fer pleju i provociranju. Šta znači perfidno da sudija nema razlog da reaguje? Nego, lažeye i manipulišete kao i uvek kad ne možete da otmete.

  • SrbIN

    30. mart 2023 | 01:27

    Jesi tražio video proveru na kraju utakmice, dal je bilo sve OK, kao u prethodnom derbiju?! GAZI ZVEZDO!

  • Licemerno

    30. mart 2023 | 07:30

    Je to što ti radiš i pricas. Da li si video zvanični tviter nalog tvog kluba?? Sta je onda to ako si vec krenuo da sudis kakav je ko? Samo nemoj reci da nisi znao i da nemaš veze s tim i slične gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA