Vreme čitanja: oko 1 min.

"Žao mi je što sam se vratio u srpsku odbojku, psovali su mi oca i majku": Trener Zvezde ogorčen posle derbija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matijašević je bio utučen posle poraza, ali ga je mnogo više pogodilo ponašanje posle prvog meča

  • 4
Bojan Janić, Nikola Matijašević, OK Partizan, OK Crvena zvezda Foto: MN Press

Odbojkaši Crvene zvezde poraženi su u plejofu Superlige Srbije od Partizana u četvrtfinalu sa 3:2 u setovima, čime su crno-beli slavili i sa 2:1 u pobedama, čime su prošli dalje.

Ovaj meč je bio prepun tenzije, naboja i svega što se "pakovalo" tokom prethodna dva duela ista dva tima, a sve je eskaliralo još u prvoj utakmici. Tada su treneri oba tima, Nikola Matijašević i Bojan Janić ušli u konflikt koji nisu zaboravili ni do samog kraja ove serije.

Partizan je na kraju slavio, trener Zvzede im je čestitao, ali je i poručio da je bolje da se nikad nije vraćao u srpsku odbojku.

- Mislim da je Partizan zasluženo pobedio na ovom meču. Bili su bolji u napadu i na servisu. Videli smo neke od limita koje ekipa poseduje, nažalost u nezgodno vreme. Ali šta je tu je. Mogu samo da čestitam igračima Partizana na pobedi. Nemojte se ljutiti, ono što će me najviše podsećati na ovaj tromeč s Partizanom je ona utakmica koju smo dobili, gde sam doživeo nešto što nisam u životu. Da mi psuju majku, oca, da mi prete...- rekao je Matijašević, koji je potom otkrio i da je razgovarao sa advokatom.

- Razgovarao sam sa advokatom. Nemojte se ljutiti, moram to da kažem. Nisam još preboleo to što se desilo. I sad mi je žao donekle što sam se vratio u srpsku odbojku i ovih pola godine. Video sam tu crnu, mračnu stranu. Da momci koji dolaze, koji imaju budućnost u trenerskoj karijeri i koji su u nacionalnom timu, rade takve stvari i ne mogu da podnesu poraz. To je velika katastrofa. Ne znam kako to može da se reši - rekao je Matijašević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AlexPFC

    5. april 2023 | 09:53

    Ovaj "gospodin" priča kao da nije bilo kamera i kao da niko nije video njegovo "sportsko" ponašanje. Zbog ovakvih je ovolika mržnja i tenzija između klubova i navijača. Neko mu je trebao reći da su 4 bivša igrača Partizana u Zvezdi, da je Tadić bivši Zvezdin igrač. Loš čovek, najbolji opis ovoga

  • DonKyo

    5. april 2023 | 09:42

    A da spomene kako je pre svega toga što je doživeo počeo da grokće kada je igrač Partizana bio na servisu, kako je takođe u duhu sporta uzeo da pokazuje na međunožje ka Janiću kod poena Zvezde. To ćutimo...

  • P. F. K

    5. april 2023 | 10:30

    Postoji li neki sport gde izgubite a posle ne podnosite krivične prijave. Kme kme kme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA