Vreme čitanja: oko 1 min.

Rukometašice ostvarile veliku pobedu i približile se SP, ali poručuju: "Posao nije gotov, opet igramo u sredu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

I selektor je upozorio da ne sme biti opuštanja

  • 0
Ženska rukometna reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Ženska rukometna reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo, pošto je u prvom meču razigravanja protiv Turske ostvarila ogroman trijumf od devet golova razlike - 24:33.

Selektor našeg tima Uroš Bregar istakao je da je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom u potpunosti i da posao treba da se završi naredne sedmice.

- Nisam zadovoljan prvim poluvremenom jer smo pravili previše tehničkih grešaka, ali ono što je bilo dobro, bio je rezultat. U pauzi smo razgovarali o tome šta je potrebno popraviti. Prioritet je bio ubrzati igru i smanjiti broj grešaka, što smo do kraja uspeli. Posebno sam srećan što su sve igračice dobile priliku da zaigraju. Veliku zahvalnost dugujem starijim igračicama koje su pristale da dođu da pomognu da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo i mislim da su zaslužile da ih pozdrave pune tribine u sredu na Banjici - rekao je Bregar.

Naša reprezentativka Sanja Radosavljević bila je posebno srećna zbog pobede.

- Prva utakmica je gotova, ali je najvažnija ona koju igramo u sredu. Dobar meč za nas, iako smo imale i neke loše momente, ali ono što je važno jeste da smo postigle krajnji cilj, a to je da zabeležimo pobedu. Pozvala bih sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju - istakla je Sanja Radosavljević.

(Telegraf.rs)

Video: Selektor rukometaša Srbije: Spremamo se za Norvežane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA