≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nove vesti o preminuloj italijanskoj odbojkašici: Turci tvrde da se ubila, pojavio se i snimak na kojem tuguje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Turski mediji tvrde da je istraga na osnovu kamera zaključila da je nesrećna devojka sama sebi presudila

  • 0
julija ituma Foto: twitter/duyurduk

Strašne vesti stigle su jutros iz Turske gde je ispred hotela, na pločniku, pronađeno beživotno telo italijanske odbojkašice Julije Itume (19). Ona je, prema prvim izveštajima, pala sa prozora šestog sprata hotela u Istanbulu gde je odsela sa ekipom Novare koja je dan ranije igrala meč Lige šampiona protiv Ezačibašija.

Novi izveštaji sa lica mesta, zasad nezvanični, govore da je Julija izvršila samoubistvo, što bi tek trebalo da utvrdi istraga. Turski mediji, ipak, navode da se italijanska nigerijskih korena ubila skokom sa velike visine.

- Kako sazajemo, Julia Ituma je izvršila samoubistvo skokom sa prozora na šestom spratu hotela - piše u tekstu na portalu "Hurriyet".

Dalje, isti izvor tvrdi:

- Dok i dalje traje istraga u vezi sa ovim događajem, pojavili su se snimci sa kamera iz kojih se može pretpostaviti da je Ituma izvršila samoubistvo - navodi isti portal.

Na snimcima koji su se pojavili i na društvenim mrežama, vidi se devojka za koju se veruje da je Julija, kako šeta hodnikom ispred soba, a u jednom trenutku, očigledno u tužnom raspoloženju, sklupčala se uz zid.

Saigračica sa kojom je Julija delila sobu u hotelu, njena imenjakinja Varela, kaže da niti je išta čula, niti videla, jer je u tom trenutku spavala. Probudili su je policajci koji su ušli u sobu.

Preminula odbojkašica je, kako dalje navode turski mediji, obavila dug telefonski razgovor sa još uvek nepoznatom osobom posle čega je ušla u sobu i skočila sa prozora. Njeno telo primećeno je u 05.30 ujutru.

Julia Ituma Foto: Russo/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

Zasad, ništa ne ukazuje na motive ovakvog čina mlade odbojkašice koja je bila budućnost ženske italijanske odbojke. Njeni roditelji su posle crnih vesti, odmah otputovali u Tursku.

Itumi je ovo bila prva sezona u klubu, zbog njene fizičke snage i talenta koji je imala, prognozirana joj je blistava karijera. Rođena je u Milanu od roditelja Nigerijaca, visoka 192 cm, snažne konstitucije, idealne za bavljnje sportom i odbojkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA