Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Partizana posle brejka u Novom Sadu: "Ima još dosta da se igra, ništa nije gotovo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su uspeli da povedu u finalnoj seriji Superlige Srbije

  • 0
Bojan Janić Foto: MN Press

Odbojkaši Partizana su načinili brejk u prvom meču finala Superlige, gde su u Novom Sadu bili bolji od Vojvodine sa 3:1, po setovima 25:23, 27:25, 27:29, 25:15, čime su napravili značajan korak ka osvajanju titule prvaka Srbije.

Posle meča, trener odbojkaša Partizana, Bojan Janić, apostrofirao je smirenost svog tima kao najveću prednost i razlog pobede. Kao i činjenicu da je prvi set bio poprilično neizvestan.

- Prvi set smo iščupali, drugi set smo još više iščupali... Mislim da su oni imali set loptu kad je Batak napravio as. U trećem smo vodili 23:17, Voša nije odustajala i svaka im čast na tome. Moram da im čestitam na tome. Mi smo im pomogli nekim našim greškama - istakao je Janić.

On je rekao i da je ponosan na igru u četvrtom setu, gde je Partizan bio ubedljiv, ali, nije dozvolio trener svojim igračima da "polete", jer kako kaže - ima još dosta da se igra.

- Ima još mnogo da se igra, Vojvodina je odlična ekipa, mogu na sledećem meču da budu potpuno drugačiji igrači, da igraju neporedivo bolje nego danas. Mi ćemo se truditi da igramo našu igru, da budemo smireni i da idemo dalje do pobede.

(Telegraf.rs)

Video: Srpske odbojkašice zvanično dobile novog selektora: Čuveni Italijan promovisan u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA