Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten se oprostio od reprezentacije: "Srbijo, bila mi je čast"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa nacionalnim timom Petrić je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu 2019

  • 2
Odbojka Srbija Slovenija Foto: Tanjug/AP

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nemanja Petrić odlučio je da završi reprezentativnu karijeru.

Od nacionalnog dresa se oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama.

- San,motivacija,odgovornost,borba,poštovanje,uspeh,ponos,čast… Sve su to reči i emocije,koje me vežu za ovaj meni sveti dres i grb Srbije.

Svaka priča ima svoj početak i kraj, pa tako i ova moja reprezentativna. Jedan prelepi period koji počinje od želje da jednog dana izađem na “čuveni” balkon Skupštine ,do ostvarenja iste,podizanja Evropskog pehara,kapitenske trake i predvođenja mojih Orlova i braće poslednjih godina. Priča ispunjena snažnim emocijama,trenutcima, događajima,putovanjima,a po najviše ljudima. Ljudima sa kojima sam kroz nju koračao i koji su mi pomogli da je napišem i ovim putem im se duboko zahvaljujem. Bila mi je velika čast draga moja Srbijo,a tvoj dres će ostati moja najveća nagrada. Hvala ti Srbijo! Od sada tvoj najveći navijac,

Nemanja Petrić - napisao je srpski odbojkaš na Instagramu.

Da podsetimo, Petrić je za reprezentaciju Srbije debitovao 2007. godine. Sa nacionalnim timom je osvojio zlato na Evropskom prvenstvu 2019, kada je kao kapiten podigao šampionski pehar. U kolekciji ima još dve bronze sa kontinentalnog šampionata. Osvojio je i srebro u Svetskoj ligi 2015.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA