Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan na korak od triple krune: Odbojkaši potvrdili brejk protiv Vojvodine, treba im još pobeda za trofej!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli su na pragu neverovatnog uspeha

  • 1
OK Partizan - OK Vojvodina Foto: MN Press

Odbojkaši Partizana savladali su Vojvodinu i u drugoj utakmici finala prvenstva Srbije, čime su potvrdili brejk iz prve i prišli na korak od osvajanja triple krune u sezoni u kojoj su gazili sve redom - 3:1 (25:18, 17:25, 25:16, 25:20).

Momci koje vodi Bojan Janjić odigrali su još jedan odličan meč, tako da u utorak u Novom Sadu mogu već da završe čitav posao. Večeras su im za pobedu bila potrebna četiri seta.

Odlično je igrao Milija Mrdak zajedno sa Danijelom Gruveusom. Njih dvojica bili su glavna pokretačka snaga tima, koji je bez većih problema stigao do prvog seta.

Posle manjeg pada u drugom, Partizan je ponovo uspeo da uhvati zalet u trećem, kada je stigao i do devet poena prednosti, što je na kraju krajeva i bila razlika koja je razdvajala dva tima.

Četvrti set bio je dramatičan, barem do pred završnicu, jer se igralo poen za poen. Međutim, Partizan je tada pokazao svu svoju moć, dokračio Novosađane i stigao do velike prednosti.

(Telegraf.rs)

Video: Srpske odbojkašice zvanično dobile novog selektora: Čuveni Italijan promovisan u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA