Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki šok u Engleskoj: Belgijanac eliminisao Ronija O'Salivena!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovome se niko nije nadao

  • 2
Roni O'Saliven Foto: Eurosport

Kakav šok u Šefildu, a ne tiče se fudbala. Najveći od najvećih u svetu snukera, Roni O'Saliven, pretrpeo je poraz u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u svom sportu, pošto je od njega bio bolji Belgijanac Luka Bresel sa 13:10.

Saliven je GOAT ovog prefinjenog sporta, pa je samim tim i njegova eliminacija veliki šok u tom svetu. Krusibl teatar je video eliminaciju prvog igrača sveta i sedmostrukog svetskog šampiona, a da stvar bude gora po njega, Bresel se nalazi na 10. pozicji na svetu.

Belgijanac je na ovaj način uspeo i po prvi put da se plasira u polufinale najvećeg turnira u snukeru.

"Raketa" je imao dosta veliku prednost, vodio je 10:6 i išao je ka pobedi, ali je potom došlo do raspada O'Salivena, koji je izgubio narednih sedam frejmova, što je bilo i dovoljno za pobedu Belgijanca.

(Telegraf.rs)

Video: Desetogodišnjak već pokorio svet snukera, izvodi čarolije kakve se retko viđaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QleTheGreat

    27. april 2023 | 08:04

    Covek nije trenirao u opste pre turnira pa se ne nalazi u dobroj formi. S druge strane Luka nije toliko los igrac koliko ga je novinar u tekstu opisao.

  • SKEVA

    27. april 2023 | 07:57

    Klasična pretstava ! A šta drugo nego u Teatru ? Nije prvi put ! Setimo se kada je Roni izgubio onako balgo rečeno " Čudno " od Selbija jedne godine u finalu ovog naj većeg Snooker turnira, a mogao je da ga pregazi skoro sa nulom...!!! I oni imaju anti doping kontrole...! Sa nekim " SUPSTANCAMA " Se može višestruko podići koncentracija...! I onda ( kada ih razotkriju ) nastane pozorište - On ne može da gleda na oči, em promašuje, em odigrava nelogične poteze, i kao uhhh " Ne znam šta mi jeee " A tu vanderdnu kontrolu često traže ugroženi takmičari poput Selbija. Pa da li ste videli na kraju kako je potapšao po ramenu Luka Ronija, kada mu Roni nešto " Priča " Luka kao da mu je rekao - samo ti tako nastavi, ja mnogo volim da nalupam nekog poput tvog kalibra sedam frejmova za redom...!!! Teatar, a sumljivo je i ono sa Higensom...protiv Selbija, Može biti slično.. krenuo 4-1, a onako završio, verovatno i on u Theatar-u !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA