≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka nas vaterpolo spektakl: Dve majstorice i borba za finale Superlige Srbije!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Beograd i Zvezda domaćini Partizanu i Radničkom

  • 0
Vaterpolisti Zvezde osvoji Kup Srbije Foto: MNPress

Vaterpolisti Novog Beograda danas od 19.45 časova dočekuju ekipu Partizana u trećoj odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije.

Posle pobede u prvom meču rezultatom 15:11, Novobeograđani su u revanšu izgubili od "crno-belih" sa 12:10. Vaterpolista Novog Beograda Nikola Jakšić izjavio je da njegov tim zna šta mora da popravi za utakmicu pred domaćom publikom.

- Nismo ušli u utakmicu na pravi način. Bez obzira što je iskustvo na našoj strani, nismo bili dovoljno koncetrisani. Partizan je to iskoristio na pravi način i zasluženo je pobedio. U ovoj utakmici jednostavno moramo da pobedimo, jer popravnog više nema. Igramo kod kuće i znamo šta moramo da popravimo kako bismo zabeležili trijumf. Ekipa Partizana je veoma mlada i izuzetno talentovana, ali naš kvalitet mora da dođe do izražaja. Mislim da smo izvukli pouke iz tog poraza i ako budemo na pravi način sprovodili naš plan igre uveren sam da trijumf neće izostati - zaključio je Jakšić.

I Crvena zvezda i Radnički igraju majstoricu za finale od 20.30 časova! Crveno-beli su slavili u prvoj utakmici (12:10), ali su Kragujevčani u revanšu na svom bazenu pružili jednu od najboljih partija u sezoni i izborili treću utakmicu.

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović je izjavio pred utakmicu da su beogradski crveno-beli apsolutni favoriti.

- Pre svega, sami smo krivi što majstoricu igramo u Beogradu, a ne u Kragujevcu. Porazima u poslednja dva kola ligaškog dela prvenstva, od Zvezde i Šapca, smo došli sami u tu situaciju. Igraju odlično, pogotovo na svom bazenu i bili bi favoriti i da smo kompletni, a ovako su definitivno apsolutni favoriti. Ipak, mi se nećemo predati, pokušaćemo da ih iznenadimo i da pružimo daleko više od svog maksimuma, ali će nam trebati i njihov loš dan kako bismo izborili finale - istakao je Stevanović.

(Telegraf.rs)

Video: Crveno-beli "potopili" najmoćniji domaći klub i uzeli kup Srbije: Senzacija vaterpolista Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA