≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina je šampion Srbije u rukometu: Partizan pao u sjajnom ambijentu na Banjici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrlo tvrd meč pripao iskusnijoj ekipi

  • 3
RK Partizan - RK Vojvodina, Arkus liga, 24.5.2023. Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Rukometaši Vojvodine po deseti put u nizu postali su prvaci Srbije pošto su pobedom nad Partizanom 28:20 pred prepunim USC "Voždovac" na Banjici došli do druge pobede u seriji.

Nakon vrlo tvrdog i neizvesnog prvog poluvremena, tokom kojeg su crno-beli donekle imali kontrolu, na semaforu je stajalo 9:9.

Navijači Partizana sve vreme su davali vetar u leđa svojim miljenicima, međutim to nije bilo dovoljno protiv velikog favorita i ekipe koja je godinama dominantna u domaćem rukometu.

Držao je domaćin priključak sve do rezultata 19:18 za rivala, međutim pravu rapsodiju Novosađana gledali smo tokom poslednjih desetak minuta, pa je tako upisan i vrlo ubedljiv trijumf.

Marko Vasić je postigao šest golova, jedan više od saigrača Darka Milenkovića i rukometaša Partizana Uroša Kojadinovića i Nikole Zečevića.

Vojvodina je osvojila ukupno jedanaestu titulu nacionalnog prvaka, i napravila sjajnu uvertiru pred veliko finale Kupa Evrope. Prvi meč protiv norveškog Naerba na programu je u nedelju u Novom Sadu, a revanš šest dana kasnije u skandinavskoj državi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    24. maj 2023 | 21:14

    Da li je išta ove godine osvojio Partizan? Šta su uradili klikeraši i čoveče ne ljuti se ekipe?

  • supergnu

    25. maj 2023 | 07:23

    Izgleda da su najgledaniji u rukometnij ligi. Fudabal im nije bitam, kisarka samo F8 gledaju, sledece je saj ili equeristan...🥶🥶🥶😂😂😂🍻🍻🍻

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA