Vreme čitanja: oko 2 min.

U susret Državnom prvenstvu realizovan kamp talentovanih sportista sportskog plesa

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odbrojavanje do početka sedmog po redu Državnog prvenstva u latino i sportskom plesu je počelo, a pre toga realizovan je i kamp za mlade i talentovane sportiste

  • 0
Prvenstvo Republike Srbije u latino-američkim plesovima Foto: Promo

Državno prvenstvo koje će se održati 18. juna u Hali sportova kao i kamp za plesače u sportskom plesu realizovao je Ivan Mileusnić, član upravnog odbora Plesnog Saveza Srbije i vlasnik plesne škole "Dare to Dance".

Ivan je ispred svoje plesne škole realizovao kamp za talentovane učesnike sportskog plesa u periodu od 5. do 11. juna, ali i učestvovao u svojstvu trenera. Mileusnić je kamp organizovao u saradnji sa Draganom Rančevim i Predragom Stojkovićem. Poseban gost kampa bio je višestruki svetski prvak Zoran Plohl, sada ugledni trener sportskog plesa. Učesnici kampa bili su perspektivni i talentovani sportisti kluba "Dare to Dance". Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu u velikoj meri je doprineo realizaciji programa kampa obezbeđivanjem neophodnih sredstava za finansiranje. Posebnu zahvalnost organizatori duguju gradskom sekretaru Nikoli Peniću na podršci koju pruža mladima kako bi se što više okretali sportu.

Nikola Penić Foto: Promo/ Sekretarijat za sport i omladinu

Nakon održanog kampa, očekuje nas Državno prvenstvo za koje se prijavio ogroman broj plesača, a koje će ove godine otvoriti upravo g-din Nikola Penić, gradski sekretar za sport i omladinu.

Ivan Mileusnić, osim organizacije Državnog prventstva u latino i sportskim plesovima učestvuje i u realizaciji programa u kojem će publika imati priliku da u toku finalnog dela prvenstva uživa u revijalnoj tački nekadašnje dvostruke svetske prvakinje u latino-američkim plesovima, sedmostruke šampionke Nemačke, plesačice Oksane Lebedev koja je idol većini devojčica i devojaka širom sveta. Ona će po završetku Državnog prvenstva biti gost organizatora Ivana Mileusnića i na njegovu molbu održati seminar o latino-američkim plesovima.

Državno prvenstvo i ovoga puta je pod pokroviteljstvom Plesnog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i grada Beograda. Dok je generalni pokrovitelj fondacija Prestolonaslednika Aleksandra II za obrazovanje.

Interesantno je da je jedna od pretendenata na titulu Državnog prvaka u omladinskoj kategoriji ćerka Danijele Karić, Monika Martać koja poslednjih godina pobeđuje na većini plesnih takmičenja sa svojim partnerom Konstantinom Donićem.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA