≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinar preminuo nakon što mu je pozlilo za vreme utakmice: Tragedija na finalu Lige šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njega su reanimirali u hali, a potom prebacili u bolnicu

  • 0
Novinar, preminuo, EHF Liga šampiona u rukometu Foto: Profimedia

Tragedija na finalu Lige šampiona u rukometu. Poljski novinar je preminuo nakon što mu je pozlilo tokom finalne utakmice između Magdeburga i Vive Kjelcea.

U 18. minutu drugog poluvremena utakmica je prekinuta, kada je novinaru pozlilo u novinarskoj loži. Njegove kolege okolo su zahtevale prekid meča i dozivale Hitnu pomoć.

Njemu je u hali "Lankses arena" u Kelnu, izvršena reanimacija, a potom je na nosilima iznet iz nje i kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu posle nekih petnaestak minuta prekida utakmice.

Nažalost, nekih sat vremena po završetku finale, iz bolnice je javljeno da je novinar preminuo. To je potvrđeno i u saopštenju EHF-a.

- EHF žali za gubitkom medijskog kolege koji je preminuo tokom EHF fajnal fora. Njemu je ukazana medicinska pomoć tokom drugog poluvremena, ali nažalost, preminuo je. Naše mislim i molitve su sa njegovom porodicom, prijateljima i rođacima - navodi se u saopštenju EHF-a.

Za sada nije poznat uzrok smrt.

Što se tiče utakmice, Magdeburg je osvojio titulu prvaka Evrope pobedom na poljskim Kjelceom 30:29 u produžetku.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA