Vreme čitanja: oko 1 min.

Uroš Stevanović objavio spisak reprezenativaca: Vaterpolisti bez Dušana Mandića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaterpolo reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, završnica Svetskog kupa i Svetsko prvenstvo

  • 0
Olimpijada, Olimpijske igre Tokio 2020, vaterpolo reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović objavio je spisak igrača za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, završnicu Svetskog kupa i Svetsko prvenstvo, saoštio je VSS.

Na spisku reprezentativaca nema Dušana Mandića koji je svojevoljno odlučio da se ne odazove na ovo okupljanje. Podsetimo, on je tokom sezone suspendovan od strane svog kluba Novog Beograda i odstranjen iz ekipe, a karijeru će nastaviti u Ferencvarošu i već ranije je najavio da mu je potrebno da se i psihički i fizički odmori od svega.

Vaterpolisti na koje u ovom trenutku računa selektor Stevanoviću su: Branislav Mitrović (Lil), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (bez kluba), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Đorđe Lazić (Breša), Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd),Strahinja Rašović (Vašaš), Marko Radulović (Novi Beograd), Filip Janković (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda),Vasilije Martinović (Novi Beograd), Marko Dimitrijević (Partizan), Bogdan Gavrilović (Radnički), Marko Radović (Crvena zvezda).

U stručnom timu su: Uroš Stevanović (selektor), Stefan Ćirić, Darko Bilić, Žarko Petrović, Miloš Nikolić (treneri), Dajana Zoretić (kondicioni trener), Vladimir Radović , Aleksa Nikolić (fizioterapeut), dr Ivan Marijanović i dr Rade Repac (doktori koji će se smenjivati).

Reprezentacija Srbije putuje u četvrtak u Istanbul na kvalifikacioni turnir od 23. do 25. juna za odlazak na EP u Netanju. Srbija će potom igrati u finalu Svetskog kupa u Los Anđelesu, a potom od 14. do 30. jula sledi Svetsko prvenstvo u Fukuoki.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Rađen o reprezentaciji Srbije: Borba za medalje je bila borba za opstanak vaterpola u zemlji!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA