Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Karabatić uživa u Hrvatskoj: Oglasio se objavom uz Dragojevićeve stihove o Splitu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rukometna legenda se nakon iscrpljujuće sezone odmara u Splitu

  • 1
nikola karabatić Foto: MN Press

Rukometaš PSŽ-a i Francuske reprezentacije Nikola Karabatić se odmara u Splitu. Legendarni 39- godišnji srednji bek ulazi u poslednje godine karijere, te mu je potreban odmor pred narednu sezonu.

Izbor je pao na Hrvatsko primorje. On je na svom Instagram nalogu postavio sliku na kojoj se vidi kako krstari, a kao lokaciju naveo mesto u blizini Trogira.

Inače, Nikolin pokojni otac Branko je rodom iz Vrsina, grada blizu Trogira. On se kao profesionalni rukometaš preselio u Niš gde je nastupao za Železničar. Tu je upoznao svoju buduću suprugu Radmilu, dok su se u Nišu rodili Nikola i njegov mlađi brat Luka koji je takođe rukometaš.

Nikola Karabatić je pored fotografije sa krstarenja postavio i pesmu "Splite moj", poznatog hrvatskog pevača Olivera Dragojevića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Nikola Karabatic (@nikolakarabatic44)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    2. jul 2023 | 11:00

    " poznatog hrvatskog pevača Olivera Dragojevića." - КАКО се историја мења... У питању је познати ДАЛМАТИНСКИ певач који је волео да каже за залутале Далм,атинце "Мартин у Загреб, Мартин из Загреба"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA