≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor vaterpolista Srbije nakon debakla u Americi: "Nešto ćemo morati da menjamo u budućnosti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva slaba izdanja Delfina na Svetskom kupu

  • 5
Uroš Stevanović Foto: MN Press / ss

Debakl je zaista najbolja reč koja opisuje dešavanja na završnom turniru Svetskog kupa u vaterpolu u Los Anđelesu. Makar kada govorimo o reprezentaciji Srbije.

Najpre je u četvrfinalu domaćin iz zaostatka od tri gola stigao do pobede (10:9) da bi u noći između subote i nedelje Rumunija senzacionalno porazila Delfine sa 17:14, i to nakon njihovog poraza od Italije sa čak 20:2.

Selektor Srbije Uroš Stevanović čestitao je rivalu i rekao da je neke stvari neophodno promeniti.

- Čestitke Rumniji, borili su se od početka do kraja i zaslužili su pobedu. Za moje igrače mogu da kažem da nisu naučili lekciju od prošlog leta da moramo protiv svakog tima da damo sto posto ako hoćemo pozitivan rezultat i pobedu. Na žalost oni nisu poštovali ni Rumuniju ni sebe i nešto ćemo morati da menjamo u budućnosti. Izgubili smo i drugi meč koji nismo smeli. Jedino je dobro što ovaj meč nije važan za ovu sezonu, ali je najvažnije da naučimo da ne ponavljamo greške u narednim mečevima - prokomentarisao je Stevanović.

Naša reprezentacija će u nedelju uveče od 22 časa za sedmo mesto igrati protiv Nemačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA