Vreme čitanja: oko 1 min.

Bruka na Tur d Fransu: Nepoznata osoba posula eksere po putu i izbušila gume vodećim biciklistima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se desilo na poslednjim kilometrima druge etape vožene u Španiji do San Sebastijana

  • 0
Lilijan Kalmežan Foto: Twitter / Printscreen / Lilian Calmejan

Najveću biciklističku trku na planeti, čuveni Tur d Frans potresa svojevrstan skandal, pošto je na drugoj etapi voženoj juče do San Sebastijana nepoznata osoba posula eksere po putu zbog čega su izbušene gume vodećim takmičarima.

Bez ikakve sumnje, biciklisti su opravdano bili besni na organizatore koji su dopustili ovakav propust i samo pukom srećom je sve prošlo bez nekih povreda i završilo se samo materijalnom štetom na biciklima.

Jedan od vozača, Lilijan Kalmežan objavio je video na Tviteru na kojem se može i videti na šta liče gume u koje su duboko bili zariveni ekseri, ukupno njih pet kako se moglo primetiti.

- Hvala vam za ovo ljudsko sr***e. Mislim da nisam bio jedina žrtva svega ovoga na kraju. Znate da neko može da padne i da se gadno povredi zbog vašeg sr***a, mo**ni - napisao je Kaležan.

Kasnije je objavljeno i na zvaničnom radiju Tur d Fransa da su ekseri posuti na oko 20 kilometara do cilja, a ukupno je između 15 i 20 biciklista probušilo gume na svojim biciklima.

(Telegraf.rs)

Video: Od starih bicikala pravi fenomenalna prevozna sredstva, neka čak nemaju volan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA