Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolaković zadovoljan: "Velika pobeda, Kuba je nepredvidim protivnik"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija će za plasman na završni turnir igrati sa selekcijom Francuske

  • 0
Igor Kolaković Foto: MN PRess

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon utakmice sa Kubom, da je to velika pobeda za nacionalnu selekciju protiv konkurenta na svetskog rang listi, prenosi Sportklub.

Odbojkaši Srbije savladali su Kubu rezultatom 3:2, po setovima 19:25, 25:23, 25:21, 22:25, 15:11 tako da ostaju u borbi za plasman na finalni turnir Lige nacija.

- Ovo je velika pobeda. Kuba je nepredvidiv protivnik, koji igra na mahove i mnogo se oslanja na fizički aspekat. Imaju igrače koji jako dobro serviraju i igraju u najboljim ligama sveta. Sigurno da smo imali teškog protivnika. Osim toga, nismo odigrali dobar meč. Imali smo probleme na prijemu u prvom setu, u drugom nismo blistali, a u trećem smo proigrali - istakao je selektor Srbije.

Dodaje da su protivnika u jednom momentu vratili u meč.

- Kuba je pala, a mi kao da smo čekali da se potpuno predaju i tako smo ih vratili u život, umesto da sve završimo u četvrtom setu. Ipak, velika je stvar kada ipak izađemo kao pobednici iz ovakvog meča. Važno je što smo pobedili direktnog konkurenta na svetskoj rang-listi i, naravno, što smo u igri za fajnal ejt - zaključio je Kolaković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA