Vreme čitanja: oko 1 min.

ODIGRAJ NA BROJ DA SONY PS 5 BUDE TVOJ: Meridianbet nova igra "WIN&GO" - pobeda je na tvom broju

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Meridianu ne moraš da budeš doktor za matematiku da bi osvojio najveće nagrade u igri sa brojevima

  • 2
Meridian Foto: Promo/ Meridian

Kuća najbolje zabave Meridianbet sa ponosom predstavlja novu igru WIN&GO. Ova uzbudljiva igra brojeva je za prave pobednike, a uz vrhunsku zabavu, donosi i fantastične nagrade.

Pravila su jednostavna i jedino što ti je potrebno je da odigraš največi broj tiketa i uđeš u TOP 20 najuspešnijih igrača. Meridianbet je poznat po najvećim nagradama u regionu, pa su i ovoga puta odlučili da odreše kesu i nagrade najbolje od najboljih.

Ukoliko si baš ti pobednik nove Meridianove igre osvojićeš ni manje ni više nego SONY PS 5 - najnovija konzola koja će ti pružiti nezaboravno gejming iskustvo.

Druga nagrada je Smartwatch i dodatnih 30.000 RSD bonusa, tako da ćeš biti uvek u koraku s vremenom i moći ćeš da uživaš u još više klađenja.

Treće mesto, osvaja Smartwatch i 20.000 RSD bonusa - kombinacija stila i prilike za još veće dobitke.

Naravno, Meridianbet uvek časti svoje igrače, pa čak iako ne budeš u TOP 3 mesta, na dobitku si! Ukoliko budeš plasiran od četvrtog do desetog mesta, osvojićeš 5.000 RSD bonusa koji će ti dati dodatnu snagu za tvoje buduće tikete. Dok za one koji budu plasirani od 11. do 20. mesta, tu je 1.500 RSD bonusa - dovoljno da osvežiš svoju strategiju klađenja i započneš novu rundu uzbuđenja.

Međutim, nagrađivanju ni ovde nije kraj. Za sve novoregistrovane igrače Meridianbet časti 4.000 RSD BONUSA. Sada je pravi trenutak da zgrabiš bonuse, odigraš najveći broj tiketa i odneseš kući neku od vrednih nagrada.

Priključi se odmah, jer pobeda je na broju - i taj broj može biti tvoj!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    7. jul 2023 | 13:27

    Preozbiljne nagrade za prva 3 mesta

  • Dimaria

    7. jul 2023 | 13:01

    Za ovakve nagrade treba se malo potruditi mada su uslovi za iste stvarno lagani idemo da oprobamo sreću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA