Vreme čitanja: oko 1 min.

Poraz odbojkaša Srbije od Francuske u važnoj borbi za plej-of Lige nacija: Više nije sve u našim rukama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Digitron je već u rukama

  • 0

Odbojkaši Srbije poraženi su kasno sinoć u američkom Anahajmu od selekcije Francuske u okviru 11. runde Lige nacija, tako da je sada pred njima težak posao da se domognu mesta u plej-of fazi takmičenja - 1:3 (25:20, 23:25, 20:25, 26:28).

Zapravo, sada više nije sve u rukama naših odbojkaša, koji imaju skor 5-6 i imaju 13 osvojenih bodova. U poslednjem kolu, moraće da se nadaju nizu rezultata koji bi išli u njihovu korist.

Za plasman dalje biće im potrebno, naravno, da u poslednjem kolu večeras od 22.30 časova savladaju Bugarsku, a da pored toga izgube selekcije Holandije i Francuske.

Do kraja, Holanđane očekuje meč sa Slovencima, dok na drugoj strani Francuska ima dva meča - protiv SAD-a i Nemačke, što će reći da imaju dve šanse da "otpišu" Orlove iz dalje borbe.

Što se tiče selekcije Srbije na jučerašnjem meču, najefikasniji je bio Dražen Luburić sa 17 poena, dok je Marko Ivković došao do 12. Na drugoj strani dominirao je Žan Patri koji je 18 puta poentirao protiv Orlova.

(Telegraf.rs)

Video: Lepo: Vildoza dosao po srpsku odbojkasicu ispred svlačionice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA