Vreme čitanja: oko 1 min.

Dani lepote u komšiluku, ovo je tradicija od 32 godine: Hrvatska izabrala mis sporta, može li uskoro i Srbija?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je lepo, sve je uživanje u ovim danima, makar u Hrvatskoj bilo...

  • 0

Putovanja koja ne planiraš, obično najviše i daju. Zabavu, malo i mučenja, ali kada se na kraju podvuče crta - dobio si mnogo više. Dobio si iskustvo, ponekog prijatelja, poznanika, ali i doživljaj koji ćeš pamtiti do kraja života. Tako je bilo i u Hrvatskoj, u Prelogu, gde je ekipa Telegrafa ispravila izbor za mis sporta Hrvatske za 2023. godinu.

Na prvu, sam događaj koji se naziva "Izbor za mis sporta" deluje kao nešto beznačajno, plitko i nešto što je organizovano bez ikakvog preteranog povoda. Međutim, stvarnost je dosta drugačije, a to se najbolje može iskusiti samo kroz učestvovanje u istom.

Čitava Hrvatska čeka ovaj događaj koji je ove 2023. napunio i svoju 32 godinu. Tradicija duga 32 godine... Ako nešto toliko traje, ne može biti iluzorno, ne može biti "tek onako". To je način života, na neki način.

Koliko je važno, govori i to da se devojke iz čitave zemlje prijavljuju kako bi se našle među nekolicinom koja će se pronaći na finalnom izboru, kada se i bira najlepša od najlepših. Ove godine je ta titula pripala Korini Sajko, koja je naspram sebe imala i žestoku konkurenciju.

Među preostalih 14 devojaka su se pronašle i Marija Bogadi, Monika Majnović i Inga Sadaić, koje su ostavile i kratke izjave za Telegraf, koje možete videti u videu na početku teksta.

Za sada Hrvatska ima ovaj izbor, a ko zna - možda bi već u 2024. godini isti mogao da se održi i u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Video: Tamara Roglić i Telegrafova "Barbi" o izboru za Mis sporta Hrvatske: "Traje već 32 godine..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA