≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Daska mu prerezala butnu arteriju: Surferska zvezda tragično poginula u 44. godini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest je objavila njegova ćerka Izabela

  • 2
Mikala Džons Foto: Youtube / Printscreen / SURFER

Tragične vesti stižu iz Indonezije gde je poginula surferska zvezda, Mikala Džons u svojoj 44. godini prilikom neverovatne nesreće tokom koje mu je bila prerezana butna arterija tokom vikenda.

Sve se dogodilo u Avera risortu u Severnoj Sipori u Indoneziji tokom nedelje, prenosi Surflajn. Vrh surferske daske je tom prilikom presekao arteriju na levoj nozi i izazvao ogromno krvarenje.

Medicinski stručnjaci požurili su da pomognu Džonsu, ali mu nije bilo spasa. Odmah su odvezli u bolnicu, ali nažalost on potom nije davao znake života.

Vest je sa svetom podelila njegova ćerka Izabela, koja je bila u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Nisam sigurna kako da stavim u ovo u reči, ali moj otac je doživeo veliki incident tokom surfovanja i iz njega nije izašao živ. Srećna sam što je radio ono što je najviše voleo. Život neće biti isti bez tebe. Nedostaješ mi mnogo, volela bih više nego išta da imamo još jedan trenutak zajedno, čak samo da se smejemo ili da se svađamo. Hvala što si me naučio toliko životnih lekcija i što si bio tu za mene. Volela bih da si tu uz nas. Uvek ću misliti o tebi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Isabella Lokelani Jones (@isabellajones___)

On je počeo da se bavi surfovanjem kao dosta mlad, a slavu je stekao neverovatnim "stantovima" na velikim talasima i u opasnim uslovima. Tako ga je "Surflajn" proglasio za jednog od najpoznatijih u 21. veku.

(Telegraf.rs)

Video: Ova devojčica kao da je rođena na daci za surf: Ima 7 godina i neverovatan talenat

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA