Vreme čitanja: oko 1 min.

Rašović iskren posle poraza: "Jednostavno smo se uplašili pritiska"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Delfini će se u borbi za bronzu sastati sa Španijom

  • 4
STRAHINJA RASOVIC Marko Metlas

Vaterpolista Srbije Strahinja Rašović izjavio je nakon utakmice sa Grčkom da se njegova ekipa uplašila pritiska i onoga što donosi pobeda u polufinalu, prenosi Mozzart Sport.

Vaterpolisti Srbije izgubili su danas u polufinalu Svetskog prvenstva od selekcije Grčke sa 13:7 (3:2, 3:0, 3:3, 4:2).

- Utakmica sa Grčkom nije bila onakva kakvu smo očekivali. Jednostavno smo se uplašili pritiska i mogućnosti šta nam sve donosi pobeda, olimpijsku vizu i medalju. Već smo napravili veliki iskorak u odnosu na prethodni period. Naravno da se ne zadovoljavamo time, nego idemo po medalju. Nemamo vremena za žaljenje. To je sport, a ovo Svetsko prvenstvo. Mi smo u borbi za medalju i za dva dana nas očekuje utakmica protiv Španije. Današnju utakmicu apsolutno zaboravljamo, nismo igrali dobro -  istakao je Rašović.

Podsetimo, Delfini će se u borbi za bronzu sastati sa reprezentacijom Španije. Taj meč je na programu 29. jula od 6 časova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Poslednji ples zlatnih vaterpolista, i Nole im se "poklonio"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haaa

    27. jul 2023 | 16:37

    Juce vojvoda osvojio ono osvojio ovo ,sta kaze voljeni.

  • vuk

    27. jul 2023 | 22:23

    raso nije rat da se plasite grke bre

  • NekoKo

    27. jul 2023 | 21:02

    Nije problem doživeti pad u nekom sportu ali naši ljudi reaguju poučeni iskustvom iz faktički u bezbroj ranijih sličnih događanja. Mi se obično jedno 20 godina ne opasuljujemo. Rukomet nam je kao sport faktički nestao i postao potpuno nebitan, bez baze, struke...Najgore što taj sport trenira jako malo klinaca. Masovniji su neki birilački sportovi od rukometa, karate i kik boks ubedljivo...Elem, slična sudbina čeka i vaterpolo ukoliko se ne reaguje radikalnim merama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA