Vreme čitanja: oko 2 min.

OSVOJI 2.000 EVRA U MERIDIANBET FANTASY LIGI - Najbolje fudbalske menadžere očekuju neverovatne nagrade!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Igraj Fantasy!

  • 8
Meridian Foto: Promo/ Meridian

Fantastične nagrade, uzbudljiva zabava i brojni bonusi - sve to ovog leta ponovno donosi Meridianbet Fantasy liga!

Kao što znate popularna Fantasy liga privlači ljubitelje fudbala širom sveta, pružajući im priliku da pokažu svoje menadžerske veštine, dobro se zabave, ali i osete dodatno uzbuđenje dok iz kola u kolo pomno prate učinak svojih odabranih igrača!

A da biste učestvovali u Meridianbet Fantasy Ligi, potrebno je da budete registrovani na sajtu meridianbet.rs, kao i na sajtu fantasy.premierleague.com pod identičnim imenom i prezimenom. Kada to učinite, za ulazak u Meridianbet Fantasy ligu koristite kod: hi3fxa.

Zašto je dobro da već danas postanete deo Meridianbet Fantasy lige?

Osim što Meridianbet svim novoregistrovanim igračima poklanja fantastičan bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 DINARA, na kraju sezone najuspešniji menadžeri biće bogato nagrađeni, a glavne nagrade su zaista impresivne!

PORUKA JE JASNA: osvoji prvo mesto i obraduj sebe novčanom nagradom u vrednosti od 2.000 EVRA! Drugo mesto donosi iznos od 1.000 evra, dok će se trećeplasirani radovati nagradi od 500 evra!

Ako završite na četvrtom mestu, očekuje vas moderna GoPro kamera, dok će peto i šesto mesto osvojiti električni trotinet. Ali, nagrade ne prestaju tu - sedmo i osmo mesto dobijaju sjajne Smartwatch uređaje, a deveto mesto će biti iznenađeno poklon setom!

Za ljubitelje dodatne akcije i prilika za osvajanje nagrada, tu su i nedeljni i mesečni bonusi. Nakon svakog kola (gameweek-a), najbolji menadžeri osvajaju bonus novac koji se uplaćuje na njihov bonus račun. Prvo mesto donosi 3.000 RSD, drugo mesto 2.000 RSD, a treće mesto 1.000 RSD. Četvrto i peto mesto osvajaju 500 RSD svaki.

Mesečni bonusi i nagrade će vas dodatno motivisati. Svakog petog u mesecu, najbolji menadžeri osvojiće vredne nagrade. Prvo mesto se nagrađuje premijerligaškim dresom i prilikom gostovanja u podkast emisiji. Drugoplasirani osvaja original loptu Premier lige, dok će treće mesto doneti 3.000 RSD na bonus račun.

Četvrto i peto mesto nagrađuju se sa 1.000 RSD na bonus račun, a od šestog do desetog mesta, svaki menadžer dobija 500 RSD na bonus račun.

Uzbudljivo, zar ne? Ne čekajte više - priključite se Meridianbet Fantasy ligi i pokažite svoje menadžerske veštine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dambo

    8. avgust 2023 | 22:33

    Najjace od svega mi je sto postoje nedeljne i mesecne nagrade.

  • Laki

    8. avgust 2023 | 17:19

    Dodatno me je obradovalo što postoje i nedeljne novčane nagrade!

  • Rajko

    8. avgust 2023 | 17:18

    Svejedno mi je koju ću nagradu osvojiti jer su sve odlične!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA