Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznat konačan spisak odbojkaša za Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reprezentacija će otputovati u ponedeljak, 28. avgusta, u Rim, a prvi meč na EP će igrati u Peruđi 30. avgusta protiv Švajcarske od 21 čas

  • 0
Aleksandar Atanasijevic Kolaković Foto: MN press / vm

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je danas spisak od 14 igrača na koje će računati na Evropskom prvenstvu koje će se igrati u Italiji, Severnoj Makedoniji, Bugarskoj i Izraelu od 28. avgusta do 16. septembra.

Na spisku igrača su:

Tehničari: Vuk Todorović i Aleksa Batak.

Korektori: Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić.

Liberi: Milorad Kapur i Miloš Krsteski. Blokeri: Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Nemanja Mašulović i Aleksandar Nedeljković.

Primači: Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić i Pavle Perić.

Reprezentacija će otputovati u ponedeljak, 28. avgusta, u Rim, a prvi meč na EP će igrati u Peruđi 30. avgusta protiv Švajcarske od 21 čas. Srbija će drugu utakmicu odigrati 31. avgusta protiv Belgije (18), a treću 1. septembra protiv Italije (21).

"Orlovi" će u Ankoni 4. septembra igrati protiv Estonije (18), a 5. septembra protiv Nemačke (21). Plasman u osminu finala obezbediće po četiri prvoplasirane selekcije iz svake grupe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Orlovi posle drame srušili Tursku: Srbija u četvrtfinalu EP!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA