Vreme čitanja: oko 1 min.

Za vikend se održava najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na Balkanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovog vikenda, 2. i 3. septembra održava se Nike Metcon FortFight – najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na Balkanu, na Tašmajdanu od 8 do 21 časova

  • 2
Metcon FortFight 2022 Foto: Promo/ Rastko Šurdić

Organizatori brend Nike, CrossFit NS i tehnički partner DD Wellness Solutions tokom dva dana takmičenja okupiće najboljih 220 takmičara iz više od 20 zemalja, koji će imati priliku da pokažu svoju spremnost i osvoje vredne nagrade.

Takmičari će se boriti za titulu najspremnijih ljudi na Balkanu u nekoliko katagorija – Elite, Advanced, Master 35+, Scaled, u muškoj i ženskoj konkurenciji i Team koja je kombinacija kategorija i sastoji se od dva muškarca i jedne žene. Finalni događaj, na kojem pobednike očekuju izvanredne novčane nagrade, biće održan u nedelju, 3. septembra od 16.30 časova na Tašmajdanu, gde će svi posetioci moći da bodre svoje favorite, te na taj način olakšaju ovu izuzetno zahtevnu borbu.

Pored toga, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa novitetima brenda Nike, te dobiju sve neophodne informacije iz prve ruke. Sve informacije o takmičenju i samom konceptu događaja možete pronaći na zvaničnoj Instagram stranici @fortfightcompetition. Vidimo se!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skalirani_takmicar

    30. avgust 2023 | 12:19

    Gde je wild card za UNITED-e ??!!

  • Tezak a lagan

    30. avgust 2023 | 12:34

    Kako mislite "najveće takmičenje"? Jeste li dali wild card United Fitness Balkan ekipi? Bez njih prazan Tas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA