Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaterpolisti Partizana dobili rivala u kvalifikacijama za Evrokup: Evo sa kim će igrati naši timovi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato je sa kim će igrati srpski timovi u kvalifikacija Evrokupa

  • 0
Vaterpolo, lopta Foto: MN Press

Vaterpolisti Partizana su saznali svoju grupu F za kvalifikacije Evrokupa, u kojoj će se takmičiti sa ekipama Duizburga, Savone, Telimara i Setea. Domaćin ove grupe će biti Duizburg, a takođe, Radnički iz Kragujevca će biti u grupi D sa Primorjem, Oradeom i Solarisom, a ovi mečevi će se igrati u Rijeci.

Šabački vaterpolisti će biti domaćini grupe A kvalifikacija za Evrokup, gde će se pored njih takmičiti još jedan srpski klub, Valis, kao i Ortiđa, Nojsi le Sek i Dinamo iz Bukurešta.

Kvalifikacioni turniri Evrokupa su zakazani za period od 21. do 24. septembra, gde će se po dva najbolje plasirane ekipe iz svake grupe kvalifikovati za narednu fazu takmičenja.

Što se tiče ženskog Čelendžer kupa, Srbiju će predstavljati Vojvodina iz Novog Sada i Crvena zvezda. Vojvodina će biti domaćin kvalifikacione grupe A sa ekipama Mladosti, Jadrana iz Hrvatske, turskog Otu i britanskog Mančestera. Crvena zvezda će biti u grupi C u Bugarskoj sa domaćom Lokomotivom, Sirensom sa Malte, ekipom Fluvio Portunese iz Portugalije i Orterom iz Velike Britanije.

Turniri Čelendžer kupa će se odigrati od 20. do 22. oktobra, a najbolje dve ekipe iz svake od tri kvalifikacione grupe će se plasirati na F6 fazu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA