≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rodžers se povredio na startu NFL sezone: Džetsi slavili, ali ostali bez svog kvoterbeka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strahuje se od oštećenja Ahilove tetive

  • 1
Eron Rodžers, Njujork Džets Foto: Tanjug / AP

Jesu Njujork Džetsi slavili na početku nove NFLsezone, ali će definitivno trijumf ostaviti gorak ukus. Prva zvezda tima kvoterbek Eron Rodžers doživeo je povredu koja bi mogla da ga odvoji od terena do kraja sezone.

Već nakon četiri minuta meča Eron Rodžers je seo na travu nakon jednog obaranja protivničkog defanzivca, a prvi trener ekipe Robert Saleh istakao je da se pribojava najgoreg, što bi bila povreda Ahilove tetive.

Odmah je istakao da situacija zaista ne izgleda dobro, ali će svi detalji biti poznati nakon snimanja.

Džetsi su inače pred domaćom publikom nakon produžetka pobedili Bafalo Bilse 22:16 i tako ipak malo ulepšali dan svojim navijačima.

Gosti su na poluvremenu imali sigurnih 13:3. Poveli su fild golom Tajlera Basa, ali je na isti način poravnanje doneo Greg Zurlajn. Stefon Digs tačdaunom i Bas ekstra poenom zatim i fild golom su Bilsima ipak doneli siguran plus.

U nastavku meča je bilo drame, najpre je domaćin došao do izjednačenja zahcaljujući tačdaunu Gereta Vilsona i dobrom gađanju kikera Zurlajna, da bi do isteka regularnih 60 minuta obe ekipe razmenile po fild gol. Havijer Gipson je bio heroj Džetsa u produžetku, koji je rešen već posle jednog minuta.

Džoš Alen je u poraženom sastavu prebacio 236 jardi i imao jedan pas za tačdaun, ali i čak tri intersepšna. Sa druge strane rezervni kvoterbek Zah Vilson koji je imao 140 bačenih jardi i po jedan pas za tačdaun i presečeno dodavanje.

Inače, vikend u NFL-u obeležili su Dalas Kaubojsi pobedom od čak 40:0 nad Njujork Džajantsima, dok su u preostalim centralnim duelima San Francisko Fortinajnersi porazili Pitsburg Stilerse 30:7, a Filadelfija Iglsi Nju Inland Petriotse 25:20.

(Telegraf.rs)

Video: Kako slavi najbolja fudbalerka sveta Aleks Morgan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA