≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Grbić pokorio Evropu, pa zaplakao u zagrljaju porodice: Ovo je najemotivniji momenat prvenstva!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola je slavio sa svojim igračima, a onda je otišao do svoje porodice i bacio se njima u zagrljaj

  • 6
Nikola Grbić Printscreen: RTS 2

Odbojkaši Poljske novi su prvaci Evrope pošto su u velikom finalu ubedljivo slavili protiv Italije sa 3:0,i to, na njihovom terenu (25:20, 25:21, 25:23).

Poljaci su zasluženo pokazali da su najbolji. Bez ikakve dileme. I to je ovo finale pokazalo. Samim tim se i naš Nikola Grbić "Grba" popeo sa Poljskom na krov Evrope, 22 godine nakon što je to uradio sa Jugoslavijom.

Posle meča, Nikola je slavio sa svojim igračima, a onda je otišao do svoje porodice i bacio se njima u zagrljaj i zaplakao u naletu emocija. Nikola je mnogo toga prošao kako bi ostvario ovaj rezultat.

Da podsetimo, Nikola Grbić je od 2015. do 2019. godine vodio reprezentaciju Srbije. Od 2022. godine je na klupi Poljske sa kojom mu je ovo već treća medalja. Nakon srebra na Svetskom prvenstvu i bronze u Ligi nacija, došao je i do zlata na evropskom prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. septembar 2023 | 09:36

    BRAVO NIKOLA!!!! nama nine valjao!!!!

  • Vodolijax

    17. septembar 2023 | 09:40

    Ne podržavam da za reprezentaciju igraju stranci a tako isto i da selektor bude stranac kao što je slučaj kod naših odbojkašica .........on plače jer je to njegov lični uspeh......nema tu pravih emocija........

  • Lik

    17. septembar 2023 | 00:18

    Bravo majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA