≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika američka sportska zvezda nestala: Njegova majka pronađena mrtva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest je potresla tamošnju javnost

  • 0
Serhio Braun Foto: SCOTT HALLERAN / Getty images / Profimedia

Američka policija intenzivno radi na razotkrivanju detalja ubistva u koji je uključena majka nekadašnjeg NFL-igrača i člana Indijanapolis Koltsa, Serhija Brauna. Njih dvoje su proglašeni nestalim pre nekoliko dana, a u međuvremenu je pronađeno telo unesrećene starice.

Policija u Mejvudu u američkoj saveznoj državi Ilinois pronašla je nepomično telo Mirtl Braun u šumi u blizini njenog doma u Okrugu Kuk, potvrdili su istražitelji u nedelju.

Ona je preminula nakon serije udaraca i vidljivih znaka fizičkog nasilja, što je nateralo policiju da proširi istragu, navodi CNN.

Šejla Simons, sestra Mirtl Braun, rekla je lokalnom listu WGN da je obaveštena da je ona zajedno sa svojim nećakom nestala. Kada je došla u njen stan, istakla je da stvari nisu bile na svom mestu i da je bio vidljiv haos.

Nije poznato gde se trenutno nalazi Serhio Braun, a NBC Čikago ističe da policija radi na otkrivanju mesta gde se sakrio.

- Želim da mu kažem da ga volim i da se vrati kući - napisao je njegov brat Nik na Fejsbuku, prenosi Čikago Tribjun.

Policija nije navela ko je osumnjičeni za ubistvo.

Serhio, koji je takođe iz Mejvuda, igrao je tokom koledža za Notr Dam, da bi nakon toga nastupao u NFL-u od 2010. do 2016. godine uglavnom za Nju Ingland Pejtriotse i Indijanapolis Koltse.

(Telegraf.rs)

Video: Tom Brejdi otišao u penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA