Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Lozo ipak zadovoljna posle trijumfa nad Češkom: "Pobeda je pobeda, bez obzira na oscilacije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sara Lozo i Teodora Pušić su dale svoje viđenje situacije

  • 0
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Srpske odbojkašice su došle do pobede protiv Češke u četvrtom kolu grupe A kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Pobeda je ostvarena rezultatom 3:1, u setovima 25:20, 25:22, 30:32, 25:20.

Lozo je istakla da su imali nekoliko grešaka tokom utakmice, posebno prilikom servisa, ali je naglasila da je pobeda uvek pobeda.

- Imali smo dosta grešaka u ovoj utakmici, pre svega prilikom servisa. Ne znam šta se desilo, ali pobeda je pobeda. Drago mi je da smo uspele da se izborimo i da dobijemo ovu utakmicu. Znamo da je selekcija Češke dosta nezgodna i da smo na EP imale probleme sa njima. Pobedilo smo, sutra je dan pauze. Želimo da se odmorimo i da se spremimo za naredne mečeve koje nas očekuju - istakla je Lozo.

Teodora Pušić je istakla da su primetili oscilacije u njihovoj igri tokom meča, ali su i naglasili važnost pobede čak i kada se ne igra najbolje.

- Drago mi je da smo meč završili meč pobedom. Videle su se neke oscilacije u našoj igri. Prva dva seta smo dobili rutinski. U trećem setu bilo je dosta oscilacija, ali je bitno da se pobedi i kada se igra lošije. Sutra se odmaramo i pripremamo se za poslednju trećinu turnira koja je najbitnija za nas - rekla je Teodora Pušić.

Srbija se trenutno nalazi na prvom mestu tabele sa 12 bodova, a sutra je planiran dan pauze na turniru u Kini. U petak će naše devojke od četiri časa po našem vremenu igrati protiv Dominikanske Republike.

(Telegraf.rs)

Video: Jovana Stevanović: "Ne bih volela da Srbija naturalizuje odbojkašice"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA