Vreme čitanja: oko 1 min.

Atanasijević: "Imamo dovoljno vremena da se pripremimo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija će prvi meč na turniru u Tokiju odigrati 30. septembra protiv Turske od šest časova po centralnoevropskom vremenu

  • 0
Aleksandar Atanasijević, odbojka Srbija Foto: MN Press / vm

Srpski odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević izjavio je danas da njegov tim ima dovoljno vremena da se pripremi za meč sa Turskom u prvom kolu kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, preneo je OSS.

Reprezentacija Srbije doputovala je danas u Tokio, pošto je u putu provela skoro 17 časova. Reprezentativci Srbije su već odradili prvi trening u glavnom gradu Japana u sali za zagrevanje dvorane Jojogi, gde će igrati sve utakmice u Grupi B kvalifikacija za OI 2024.

- Imali smo priliku da odradimo prvi trening, ali nije bilo lako posle dugog puta i neprospavane noći. Dobra stvar je da ćemo imati priliku da se što pre priviknemo na vremensku razliku od šest sati. Želimo spremni da dočekamo tu subotu i da otvorimo turnir na pravi način. Mislim da imamo dovoljno vremena, ne brinem da ćemo da budemo pravi kada turnir počne. Uspeli smo da posle dugog puta prevaziđemo umor i da odradimo solidan trenuing - izjavio je Atanasijević i dodao da vlada odlična atmosfera u ekipi.

Srbija će od 30. septembra do osmog oktobra igrati u Grupi B kvalifikacija za OI 2024. sa Japanom, SAD, Slovenijom, Turskom, Tunisom, Egiptom i Finskom.

Srbija će prvi meč na turniru u Tokiju odigrati 30. septembra protiv Turske od šest časova po centralnoevropskom vremenu.

Plasman na Olimpijske igre 2024. izboriće po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Atanasijević o provokaciji Slovenca i najvažnijem potezu Bobe Kovača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA