Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan rezultat u večitom derbiju: Vaterpolistkinje Zvezde slavile protiv rivalki iz Partizana sa +24!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-bele nisu imale ni promil šanse

  • 3
Vaterpolistkinje, vaterpolo lopta Foto: Andrea Staccioli/Insidefoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neverovatan rezultat viđen je u večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana u prvom kolu ženskog vaterpolo šampionata Srbije. Crveno-bele su na domaćem terenu u bukvalnom smislu pregazile crno-bele sa čak 24 gola razlike - 30:6 (10:2, 4:1, 7:2, 9:1)!

Pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom momentu. Zvezda je od samog starta krenula jako i dobila je prvu deonicu sa 10:2, da bi do poluvremena prednost povisila na 14:3.

Nisu se tu zaustavljale vaterpolistkinje domaćeg tima, koje su želele da upišu što je moguće ubedljiviju pobedu, pa su drugo poluvreme sveukupno rešile u svoju korist rezultatom 16:3 i tako zadale crno-belima veoma težak poraz.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Jovana Radonjić sa osam golova, dok je Milica Zelić upisala četiri pogotka, a Tijana Lukić tri.

Ekipi Partizana ostaje da poveže redove i spremi se za nastavak sezone, a crveno-bele će pokušati da nastave u istom ritmu već protiv Taša 2000 narednog vikenda.

(Telegraf.rs)

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA