Vreme čitanja: oko 1 min.

"Treća je sreća! Pariz, stižemo": Tijana Bošković oduševila Srbiju porukom posle plasmana na Olimpijske igre

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vreme je da odbojkašice konačno uzmu toliko željenu medalju

  • 0
Tijana Bošković, odbojkašice Srbije Foto: MN Press

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije uspešno je završila još jedan ciklus. Posle srebrne medalje na Evropskom prvenstvu, naše devojke uspele su da se u Ningbou na kvalifikacionom turniru plasiraju na Olimpijske igre, pa će se narednog leta boriti za medalju u Parizu.

I svi se nadamo da će ona biti zlatna. Na prethodnim igrama u Tokiju, naše odbojkašice bile su bronzane, dok im je u Riju pripala srebrna medalja.

Zbog svega toga se putem društvenih mreža oglasila i naša najbolja odbojkašica Tijana Bošković, koja je bila deo tima i na prethodna dva nastupa na Olimpijskim igrama.

I ona se nada da će konačno zasijati ona najsjajnija medalja i čuti se himna "Bože pravde" zbog odbojkašica na najvećoj smotri.

- Treća je sreća! Pariz, dolazimo! - napisala je Boškovićeva i oduševila sve naše navijače, pošto je njena objava prikupila gotovo 3.000 lajkova na mreži "X" (bivši Tviter).

Svi se uzdamo u to i nadamo se zlatu iz Pariza.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Ognjenović za Telegraf: Turska je napravila uspešan sistem i to im se isplatilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA